Så många foton, så lite tid

Jag har legat lite efter med mina foton, det har hänt så mycket och det har funnits så dåliga internetuppkopplingar, så här kommer ett inlägg med en massa foton från de senaste dagarna, från hästridning till glaskross.

Det sistnämnda handlar om sidorutan på vår husbil som gick i tusen bitar häromkvällen. Blev lite pill med att få bort alla bitar, men efter lite tejpande, sopande och plockande så kunde vi köra bort till en verkstad precis i närheten av campingen. Den trasiga rutan ersattes av en plywood-skiva men desto viktigare så fanns det en enorm hund där. Polaris var en grand danois, stor som en liten häst och två till åtta svenska händer var på den under hela besöket. Rutan ska ersättas när vi lämnar husbilen i Las Vegas om 5 dagar.

 

 

Zipline-stället som jag, Arik och Linda besökte var ett som hette Full Blast Adventure Center och åkningen bestod av 12 stycken linor i varierande höjd och hastighet. Två instruktörer hjälpte oss med sele och allmänna instruktioner varav den viktigaste var att dra upp benen när man närmade sig slutet av linan (för att inte slå av smalbenen). Det var roligt, men kunde absolut varit längre, högre och snabbare!

 

Igår bytte vi delstat till Arizona och stannade för övernattning i Page, då det ligger nära Antelope Canyon som vi bokat en tur till. Här fanns också något som heter Horseshoe Bend, en klippa man kan gå upp på och kolla ner på Coloradofloden som gör en 270-graders sväng nedanför. Otroligt fotovänligt ställe. Både jag, Martin och Marcus har foton därifrån. Lägger upp mina här och de andra slänger nog upp sina inom kort!

//Max

 

1 tanke kring ”Så många foton, så lite tid

  1. Linda Resin

    Så otroligt härligt och roligt ni verkar ha det!! Är det där en sån omtalad gräsboll man ser bredvid dig på slacklinen, Marcus?? 🙂

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *